Hyvänmielen loma

Kaakkurin suuralueen asukasyhdistys ry järjestää Hyvinvointilomat ry:n kanssa aikuisille suunnatun tuetun täysihoitoloman 19.-24.8.2019 Scandic Ikaalisten kylpylässä.

Täysihoitoloma sisältää:

  • viisi täysihoitovuorokautta
  • aamiainen, lounas ja päivällinen
  • majoitus kahden hengen huoneissa
  • yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivänä
  • kylpylä, kuntosali ja wellness & sport -ohjelmat ovat käytettävissä veloituksetta

Loman omavastuuosuus on 125€/hlö.

Lomalle osallistujat valitaan hakemusten perusteella ja loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ensikertalaisuus huomioiden. Hakemukset käsitellään Hyvinvointilomat ry:n toimistolla ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lomalle voi hakea sähköisesti alla olevasta linkistä tai täyttämällä paperisen hakemuksen, jonka voi noutaa Kaakkurin asukastuvan toimistolta.

https://lotu.lomajarjestot.fi/t/HYVINVOINT/calendar/in fo/36525

Hakuaika 25.3.-26.5.2019.

Lomalle hakeminen ei edellytä Kaakkurin suuralueen asukasyhdistyksen jäsenyyttä.

Samassa taloudessa asuvat pariskunnat/perheet täyttävät yhden hakemuksen. Jos puoliso ei ole hakemassa lomaa, hänen nettotulonsa/kk tulee merkitä hakemukseen, mutta muita tietoja (kuten henkilötunnus tai nimi) ei merkitä. Henkilötunnus on oltava ehdottomasti oikein, jotta hakemus voidaan tallentaa Hyvinvointilomien järjestelmään.

Lomalle valituille lähetetään kutsukirje ja lasku (omavastuuosuus), joka täytyy maksaa eräpäivään mennessä Hyvinvointilomien tilille. Lomakohde lähettää n. kolme viikkoa ennen loman alkua lomalaisille tiedotteen, jossa kerrotaan tarkemmin lomasta.

Kaakkurin asukastupa järjestää edestakaisen yhteiskuljetuksen Ikaaliseen, hinta 70€/hlö. Pyydämme kaikkia lomalle valittuja ilmoittamaan toimistollemme lomalle osallistumisestaan ja myös bussikuljetuksen tarpeesta, jotta tiedämme varata paikan bussista.

Loma toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella.