Kaakkurin Asukastupa

Kaakkurin suuralueen asukasyhdistys Ry

Toiminta-ajatus

Kaakkurin suuralueen asukasyhdistys ylläpitää asukastupaa. Asukastupa on kaikkien alueen ja myös vierailevien yhteinen olohuone, jossa voi keskustella asioista, muistella menneitä, vaihtaa ajatuksia osallistuvine kanssa. Asukastupa tarjoaa alueen asukkaille erilaista harrastetoimintaa, järjestää retkiä ja ajaa alueen yhteisiä asioita ja aloitteita kaupungin päättäviin elimiin.

Asukastuvan tilat yhdistyksen käyttöön tarjoaa Oulun kaupunki ja yhdistys sitoutuu ylläpitämään asukastupaa.

Asukastuvalla on tarjolla lounasruoka maanantaista perjantaihin. Lisäksi tuvalla voi hörpätä kupposen kahvia tai teetä pullan kera. Tuvalla on poppanapuut, jossa voi kutoa liinan, tyynynpäällisen tai mitä mieleen tulee.

Tuvalla on saatavissa ompelijan palveluja. Lisäksi tuvalta voi vuokrata perhejuhliin juhlatelttaa, halonpilkkomiskonetta, painehuuhtelulaitetta kalusteiden pesuun ja puutarhakalusteita.
Asukastuvalla yhdistys järjestää erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia, kuten tee- ja runoiltaa, isien ja lasten leikkimielistä peli-iltaa, jouluruokailua, äitienpäiväkahvituksia, monikulttuurisia tapaamisia, lauluiltaa, käsityöpiiriä, porinapiiriä jne.

Tule mukaan tuvan toimintaan ja tuo oma iloinen panoksesi osallistumalla yhteisölliseen toimintaan.