Kansainvälisellä ruokaviikolla maisteltiin tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin ruokia eri maista:

Maanantaina 19.2. syötiin espanjalaista chorizo makkaralla maustettua lihakeittoa

Tiistaina 20.2. syötiin intialaista Voikanaa eli Murg Makhani riisin kera, Garam Masala -salaattia ja jälkiruoaksi raikasta hedelmäcoctailia.

Keskiviikkona 21.2 ruokalistalla oli kalafileitä kreikkalaiseen tapaan, tartar -kastikkeen ja perunoiden kera. Lisäksi tarjottiin kreikkalaista Horiatiki-salaattia. Jälkiruokana oli τυρί κέικ στο ποτήρι eli juustokakku lasista mustikoiden kera.

Torstaina 22.2. syötiin italian malliin Lasagne Bolognese-kastikkeella, tomaatti-mozzarella salaattia. Jälkiruokana oli italialainen mansikkajälkiruoka.

Perjantaina 23.2 syötiin Amerikan malliin pihvit, pippurikastike ja uuniperunat sekä Coleslaw eli amerikkalainen kaalisalaatti. Jälkiruokana söimme suklaisen makeat, kermavaahdolla koristellut Katharine Hepburnin Browniet.

Kiitos lounasruokailijoillemme kansainvälisen viikon kannatuksesta!